D 30

Utolsó bejegyzésünk óta elkészültünk az első hajótestfedélzet összeállítással. Tökéletes karácsonyi ajándék az alkotó csapatnak és a két eddigi megrendelőnek. A képeken látható eredmény meggyőző, egyben jól látható a különbség, korábbi siker típusunk a D28-ashoz képest.
A belső tér kialakítása is készül, már jól láthatóak a kialakuló terek.
Ezek az egyedi gyártásnak köszönhetően megrendelői igények szerint alakíthatóak.
 
Read more

D30 IV.

 

 

 

 

 

A fedélzet ősminta felület kialakításának végső szakaszához érkeztünk.
Elkészült az alsó héj sablon rétegelése és erősítése.
Utolsó fázisként a merevítő csőváz és a forgató szerkezet készül.

Read more

D 30 III.

A Dolphin 28-as hajók vízre tétele és a francia hajók kiszállítása után folytatjuk a 30-as új típusú hajónk munkálatait. Elkészültünk a hajótest ősmintával és megkezdtük a gyártósablon elkészítését.

dav

Read more

D30 II.

Az új 30-as hajónk fejlesztése során fontos állomáshoz érkeztünk. Elkészült a fedélzet forma kialakítása is, ami a kategória legnagyobb cockpitját kínálja. 🚤⚓️

Read more

D30 munkálatok kezdése

Közel 2 éves előkészítési munka után megkezdtük a DOLPHIN család új tagjának a DOLPHIN 30 -as típusú hajónak a gyártását.
A sikeres D28-as (Eddig 60 db készült👏❗️‼️‼️) és az exkluzív D38-as mellé a mai kor legmodernebb megoldásait tartalmazó hajót kívánunk gyártani, ami elsősorban a D28-as erényeit és jó tulajdonságait viszi tovább, de a legmodernebb formában.
Külső megjelenésében a D38-as formai megoldását követi,így markánsan eltér a nagy multi cégek kommersz hajóitól.
Egy fontos szempont, hogy 3 m-es legnagyobb szélességi méret alatt maradunk, a hajó hossza viszont 9 m 10 cm-re nő, ami még tágasabb szalonteret és cockpitot eredményez a D28-ashoz képest. A hajó terveit természetesen Dr. Simongáti Győző jegyzi.
Az elkövetkezendő időben részletesen beszámolunk itt is és a honlapunkon is a hajó fejlesztéséről, amit egy abszolút balatoni hajónak szánunk.
A hajó további erénye, ami cégünket eddig is jellemezte,hogy az egyedi gyártásból adódóan a megrendelők itt valóban nagy szabadsággal szólhatnak bele a hajó kialakításába. 😀😁
🚤❗️❗️⚓️

Read more

Nixy

Elkészült az idei év III. Dolphin 28-as típusú hajónk, ez szám szerint a 60. ilyen hajó.
A belső elrendezése az alapváltozat elemeit tartalmazza, de itt is történtek változtatások az ügyfél igényeinek megfelelően.
Közben a műhelyünkben egy rövid leállás után elindítottuk a 61. Dolphin 28-as hajó gyártását, ami már a következő szezonra készül.

 

Read more

Napsugár

Elkészült az idei II. Dolphin 28-as vitorlás hajó, ami már vízre is került. Tulajdonosa nagy megelégedéssel használja. Ennek a hajónak a belső bútorozásával visszanyúltunk a klasszikus mahagóni stílushoz, az ügyfél kívánságára. Hagyományos szegélyezést alkalmaztunk, sok színfa beépítésével.⚓️🔨⛵️⛵️

Read more